Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رئیس جمهور از ارایه لوایح ایجاد 3 منطقه آزاد تجاری-صنعتی «دوغارون»، «سرخس» و «مازندران» به مجلس خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به ارائه 3 لایحه تاسیس منطقه آزاد تجاری- صنعتی «دوغارون»، «سرخس» و «مازندران» به مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از ابزارهای لازم برای توسعه صادرات و ایجاد اشتغال در کشور کاهش موانع قانونی است که این امر از طریق تاسیس مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی میسر است لذا به منظور رفع موانع رشد و توسعه و ایجاد رونق اقتصادی در استان های خراسان رضوی و مازندران این لوایح تقدیم مجلس شورای اسلامی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  حسینی درباره ضرورت ارائه این لوایح، اظهارداشت: موضوع تبدیل منطقه ویژه اقتصادی سرخس و دوغارون به منطقه آزاد تجاری- صنعتی به لحاظ نقش موثر مناطق آزاد در توسعه سرمایه گذاری و صادرات به کشورهای همجوار و آثار و تبعات اجتماعی و اقتصادی آن در سطح محلی و ملی با رفع محدودیت از مناطق مرزی و ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق مطرح شده است.

وی افزود: همچنین ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی مازندران نیز درسه محدوده بندر امیرآباد، چیکرود و بندر نوشهر مصوب شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان‌کرد: شمال شرق کشور فاقد منطقه آزاد است و خراسان رضوی به دلیل پتانسیل های بالقوه و بالفعل در خصوص سرمایه گذاری های عظیم زیربنایی، مرزهای طولانی مشترک با کشورهای افغانستان و ترکمنستان و قرابت های موجود در تولیدات صنعتی، تجاری و فرهنگی و قرارگرفتن استان در مسیر ترانزیت ریلی و زمینی کالا به افغانستان و ترکمنستان و سایر کشورهای آسیای میانه می تواند آثار اقتصادی فراوانی به همراه داشته باشد.

حسینی تاکید کرد: لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری- صنعتی سرخس - دوغارون که به صورت تجمیعی به مجلس شورای اسلامی ارائه شده بود در جلسه علنی و مورخ 15 اردیبهشت سال 99 مصوب و به شورای محترم نگهبان اجرا گردید اما به دلیل ضرورت بازنگری در مفاد لایحه و جلسه مورخ8 اسفند سال گذشته هیات وزیران مقرر گردید، لوایح به صورت مجزا به مجلس ارائه شود لذا 3 لایحه یاد شده به مجلس ارایه شد.

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: منطقه آزاد تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال

استاندار مازندران از خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری شامگاه_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست از صدور خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر پس از گذشت ۳۰ سال از مجموعه محیط زیست خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

وی افزود: امروز مطمئناً در تقویم مردم نوشهر روزی به یاد ماندنی و فراموش نشدنی است چرا که بعد از سه دهه سرگردانی، سرانجام با تلاش و پیگیری دولت سیزدهم در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست کشور، شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج و مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت، عنوان کرد: در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰، مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

نوری با اشاره به اینکه به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد، تصریح کرد: با پیگیری‌های مکرر مقرر شد تا به منظور رفع محدودیت ایجاد شده برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک در خصوص مجوز صدور پروانه بهره‌برداری، سازمان حفاظت محیط زیست مساعدت لازم را به عمل آورد.

نماینده دولت سیزدهم در مازندران ادامه داد: در نهایت موضوع در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده البرز مرکزی خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 751575

دیگر خبرها

  • سوپرایز سرمایه‌گذارن چینی و پاکستانی در خراسان جنوبی‌
  • ایجاد ۴۷ هزار شغل مستقیم با راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه برون
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل